free online GMTraffic descopera magia software!
Add to Google GMtraffic.com Enciclopedia Ajutor sfaturi info pentru parinti in timpul sarcinii, naşterii, alaptarii. Creşterea şi educatia copiilor, sanatate, comportament, jocuri, legislaţie. Sfaturi Informatii parinti: crestere, copiilor. Sarcina, Naşterea, Educatia, jocul copiilor
Familia Adrian Mutu
Femeile întârzie sarcina din cauza carierei
Bărbaţii sunt mai afectaţi de lipsa copiilor decât femeile
Ajutor sfaturi info pentru parinti despre copii
Ajutor sfaturi info pentru parinti despre copii
Ajutor sfaturi info pentru parinti despre copii
Ajutor sfaturi info pentru parinti despre copii

GMTraffic best of Enciclopedia On Line

Home | Enciclopedia index | Enciclopedia domenii
  • Enciclopedia copilului

    Enciclopedia copilului vine in ajutorul parintilor, in timpul sarcinii, nasterii, alaptarii, perioade de-a lungul cărora apar cele mai multe întrebări. Din cuprins: bebelusul, copilul, sănatatea, dezvoltarea, comportamentul, educatia, jocul, legislatie. Articole, subiecte de interes: copil peste un an, solutii la probleme frecvente, pierderea sarcinii, bebelusul si mama, importanta tatalui in dezvoltarea psihologica a copilului. Pagina de cautare cu optiuni selectare termen de interes ordonate alfabetic...

    Barbatii sunt mai afectati de lipsa copiilor decat femeile Femeile sunt mult mai tolerante în cazul în care nu au copii decât bărbaţii, arată un studiu efectuat la Universitatea din Florida. Surprinzătoarea descoperire pune în evidenţă diferenţa de abordare a fiecărui sex în privinţa creşterii unui copil. Se pare că bărbaţii şi femeile privesc diferit creşterea unui copil. Diferenţele de viziune dintre cele două sexe, în privinţa apariţiei unui copil în cuplu, sunt date de factorii socio-economici, vârstă, naţionalitate, religie sau atitudinea faţă de căsătorie.
    Femeile realizează că nu pot avea şi carieră şi copil în acelaşi timp. De cealaltă parte, bărbaţii gândesc că a avea un copil este menirea lor în viaţă. Această mentalitate a bărbaţilor vine încă din timpuri preistorice.Bărbatul care nu poate avea copii sau care nu poate întemeia o familie se consideră un bărbat neajutorat, spun cercetătorii. Din punct de vedere al evoluţiei şi al genelor, bărbaţii sunt programaţi să aibă cât mai mulţi copii cu cât mai multe femei. Însă, dezvoltarea umanităţii şi a societăţii a diminuat această pornire.

GMTraffic descopera magia software!

keywords: Ajutor sfaturi info pentru parinti in timpul sarcinii, naşterii, alaptarii. Creşterea şi educatia copiilor, sanatate, comportament, jocuri, legislaţie. Sfaturi Informatii parinti: crestere, copiilor. Sarcina, Naşterea, Educatia, jocul copiilor.

© 2008 - 2017 GMTraffic.com| Sitemap| Contact| Rss
Twitter gmtraffic_pedia Google+ gmtraffic_pedia Facebook GMTpedia Pinterest egmtraffic

Valid CSS!