free online GMTraffic descopera magia software!
Add to Google GMtraffic.com alabama,free,news,download,musica,games,video,audio,agricultura,arta,arhitectura,literatura,industrie,afaceri,educatie,folklife,geografie,mediu, guvern,politica,istorie,popoare,stiinta,tehnologie,sport,recreere,mesteri,festival,dialecte,horticultura,superstitii,legende,medicina traditionala,dans popular
Student Stiri Burse Job Ponturi Consiliere Online free
Evenimente Sowbiz Monden Online free
Sfaturi Utile Casa Gradina Online free

GMTraffic best of Enciclopedia On Line

Home | Enciclopedia index | Enciclopedia domenii
GMTraffic descopera magia software!
  • Encyclopedia of Alabama E.O.A.

    Encyclopedia Alabama cuprins free resurse online din domeniul: Agricultura, Arta si literatura, Afaceri si industrie, educatie, folklife geografie si mediu, guvern politica, istorie, popoarele din Alabama, Religie, Stiinta si tehnologie, sport si recreere A fost dezvoltat de către Fundaţia Alabama Humanities Foundation şi Auburn University. EOA ofera articole scrise sau adaptate în mod specific şi atunci când este posibil, îmbunătăţit cu conţinut multimedia. Conţinut nou este adăugat în mod regulat site-ul. Fundaţia deţine drepturile de autor pentru a EOA conţinutul original pentru cetatenii din Alabama. EOA autorii provin din toate domeniile de burse de studiu şi de la cărturari de la instituţii academice, oamenilor de ştiinţă în domeniu. De conţinut multimedia, care face EOA dinamică un instrument educaţional posibilă prin generozitatea partenerilor de organizare, care au în comun şi colecţiile lor, cu arhive de proiect.

    Misiune EOA misiune este de a prezenta informaţii de încredere şi autoritate pe o gamă largă de subiecte. Editorii săi cred că pentru a fi credibil EOA trebuie să se atingă un echilibru între sărbătoare şi de condamnare. Bogaţi şi săraci; educat şi analfabet; Confederate şi de sindicat; plantator şi de sclavi; de sex masculin şi feminin - Alabamians de toate gradele - au contribuit la dezvoltarea statului, şi EOA depune eforturi de a prezenta toate aceste povesti. De la mesteri si arta, arhitectura si festivaluri, dialectele de vorbire, jocuri si horticultura, superstitii si legende, medicina traditionala, muzica traditionala, dans popular etc.

    Site-ul a fost proiectat şi dezvoltat de către Merrill-Sala New Media. Statewide de campanie, pentru a ridica fonduri pentru proiect a fost condus de Larimer Waldrop & Associates.

GMTraffic descopera magia software!
© 2008 - 2017 GMTraffic.com| Sitemap| Contact| Rss
Twitter gmtraffic_pedia Google+ gmtraffic_pedia Facebook GMTpedia Pinterest egmtraffic

Valid CSS!